Home Biotech beleggen Van stamceltransplantatie naar gentherapie

Van stamceltransplantatie naar gentherapie

by Paul

50 jaar geleden voerden dokters van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) de eerste stamceltransplantatie van Europa uit. Ze starten nu met een gentherapiebehandeling waarbij van baby’s met SCID de eígen stamcellen buiten het lichaam worden gecorrigeerd met een in het lab gemaakt onschadelijk virus.

Dokters van Morgen is het zorgprogramma van omroep AVROTROS over medische innovaties en ontwikkelingen. In iedere uitzending staat een ander thema centraal. Zo ook het thema ‘zorg van de toekomst’ waarin men o.a. stamcel- en gentherapie onder de loep neemt. Bekijk hier een fragment uit de televisie documentaire Dokters van Morgen en wordt enthousiast over de potentie van moderne biotechnologie. U begrijpt waarom wij graag beleggen in deze innovatieve sector. Doet u met ons mee?

Beleg ook in de gezondheid van morgen

Als participant van het Welgesteld Biotechnologie Fonds investeert u mee in de medicijnen van morgen. Belangrijk voor ù en voor de patiënten. Het fondsmanagement belegt voor de lange termijn in de meest veelbelovende biotech bedrijven.

Meer weten over hoe ROI asset management belegt? Bekijk de website van ROI asset management op www.roiassetmanagement.com.

Meer over aandelen en beleggen

Leave a Comment