Warning: Use of undefined constant HTTP_USER_AGENT - assumed 'HTTP_USER_AGENT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/roiam/domains/biotechbeleggen.nl/public_html/wp-content/themes/soledad/header.php on line 1
Biotech: win some, lose some - Beleg in Biotech
Home Uncategorized Biotech: win some, lose some

Biotech: win some, lose some

by Paul

Om te beleggen in de biotechnologie sector, is het aan te raden om gedegen onderzoek te doen naar de vele bedrijven die hierin actief zijn. Veel beleggers nemen die moeite niet, hebben geen tijd of gaan af op de schaarse informatie die ze hebben.

Het is in dat geval verstandiger om te beleggen in een gespecialiseerd fonds dat de biotech aandelen in portefeuille heeft met de meeste kans op positief rendement. Het Welgesteld Biotechnologie Fonds wordt beheerd door experts die de sector nauwgezet volgen en analyseren.

Beleggen in biotech

Dat beleggen in biotechnologie haast een vak apart is, wordt duidelijk als u het nieuws uit die sector van de laatste weken heeft gevolgd. Drie bekende biotech bedrijven waren in het nieuws: Kiadis, Galapagos en Pharming. De koersreacties van de betreffende aandelen zijn navenant. Door te anticiperen op koersbewegingen, kunnen winsten worden veiliggesteld en grote verliezen worden voorkomen.

Het was immers niet bij elk onderzoeksinstituut hosanna. Om met het slechte nieuws te beginnen: Kiadis kreeg al eerder een teleurstelling te verwerken toen hun kandidaat-medicijn ATIR101 vertraging opliep in het goedkeuringstraject. En nu heeft het bedrijf besloten om de ontwikkeling van ATIR101 in zijn geheel te staken. Het middel was bedoeld als veelbelovend middel voor gebruik bij beenmergtransplantaties bij leukemiepatiënten.

Bij Galapagos is het nog altijd wachten op markttoetreding van het middel filgotinib. Ondertussen heeft men onderzocht of filgotinib ook werkzaam is bij andere aandoeningen. Dit lijkt inderdaad het geval, waarmee Galapagos nog hogere ogen zal gooien zodra het middel op de markt is.

Pharming, tenslotte, had te maken met een vermeend geval van spionage dat echter snel in de kiem werd gesmoord. Ondertussen presenteerde het biotechbedrijf goede kwartaalcijfers en heeft het met Ruconest eindelijk een gedegen inkomstenbron.

Biotechnologie beleggingsfonds

Heeft u ook een gezonde dosis marktgevoel? Wilt u ook investeren in medicijnen van de toekomst? Vraag uw brochure over het Welgesteld Biotechnologie Fonds aan. En kijk ook eens naar de andere beleggingsfondsen van vermogensbeheerder ROI asset management.

Onder leiding van beleggingsexpert Selwyn Duijvestijn werkt een team van specialisten, traders en fondsmanagers dag en nacht aan de groei van het vermogen van participanten. Stap ook in en haal rendement uit uw beleggingen!

Meer over aandelen en beleggen

Leave a Comment