Home Biotech beleggen Beleggers in biotech hebben geen last van VS-China

Beleggers in biotech hebben geen last van VS-China

by Paul

Het fondsmanagement van het beleggingsfonds van Welgesteld Biotechnologie Fund gaat altijd uit van een lange termijn investering. Participanten in elk beleggingsfonds moeten zich realiseren dat hun kapitaal wordt ingezet om een zo hoog mogelijk rendement te halen gedurende langere tijd.

Voordeel lange termijn beleggen

Het grote voordeel van een langer termijn belegging is dat u zich geen zorgen hoeft te maken om de invloed van periodieke, incidentele gebeurtenissen op uw geld. Op de lange duur herstellen beurskoersen altijd van een crisis, recessie of handelsoorlog. Paniek is bij beleggingsfondsen dus niet nodig.

Het fondsmanagement van ROI asset management (ROI am) weet waarover zij praat en in welke sectoren zij handelen. Bij uitstek zijn de beleggingsfondsen van ROI am geschikt voor de lange termijn belegger die niet schrikt van de waan van de dag.

Aan de hand van de ervaren belegger Selwyn Duijvestijn, mede bekend van zijn beleggingstips op Marktgevoel.nl, richt ROI asset management zich op rendement op de langere termijn.

Biotech sector onafhankelijk

Ook het slepende handelsconflict tussen Trump en China heeft geen noemenswaardige invloed op uw belegging, en al helemaal niet op de resultaten van het Welgesteld Biotechnologie Fonds. De sector is immers niet afhankelijk van importtarieven.

Beleg met verstand, beleg in een gezonde toekomst. Vandaag instappen is morgen profiteren!

Meer over aandelen en beleggen

Leave a Comment